Privacy Policy

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 2021-08-06

1. Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο ιχθυόπολις Fresh & grill.

Το ιχθυόπολις Fresh & grill («εμείς», «εμείς» ή «μας») λειτουργεί το ihthiopolis.gr (εφεξής «Υπηρεσία»). Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει την επίσκεψή σας στο ihthiopolis.gr και εξηγεί πώς συλλέγουμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση της Υπηρεσίας σας από εσάς. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας («Όροι») διέπουν κάθε χρήση της Υπηρεσίας μας και μαζί με την Πολιτική Απορρήτου συνιστά τη συμφωνία σας μαζί μας («συμφωνία»).

2. Ορισμοί

SERVICE σημαίνει τον ιστότοπο ihthiopolis.gr που λειτουργεί από την ιχθυόπολις fresh & grill.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να αναγνωριστεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας ή είναι πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή μας).

 

H ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

 

Τα COOKIES είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστή ή κινητή συσκευή).

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ σημαίνει φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο (είτε μόνο του είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να επεξεργαστούν οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα. Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Ελεγκτής Δεδομένων των δεδομένων σας.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (OR ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) σημαίνει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων Παροχέων Υπηρεσιών προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ είναι κάθε ζωντανό άτομο που αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

 

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ είναι το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας. Ο Χρήστης αντιστοιχεί στο Υποκείμενο Δεδομένων, το οποίο αποτελεί το θέμα των Προσωπικών Δεδομένων.

3. Συλλογή και χρήση πληροφοριών Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

4. Τύποι δεδομένων που συλλέγονται Προσωπικά δεδομένα Ενώ χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης ενδέχεται να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

0,1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

0,2. Ονομα και επίθετο

0,3. Τηλεφωνικό νούμερο

0,4 Διεύθυνση, χώρα, πολιτεία, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη

0,5. Cookies και δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή διαφημιστικά και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής. Δεδομένα χρήσης Μπορεί επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής ("Δεδομένα Χρήσης").

Αυτά τα δεδομένα χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, το χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικό αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία με μια συσκευή, αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, η διεύθυνση IP της συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε, η μοναδική συσκευή αναγνωριστικά και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Παρακολούθηση δεδομένων cookie

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Τα cookie είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων τα οποία ενδέχεται να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookie αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται επίσης άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνηθεί όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

0.1. Cookies συνεδρίας: Χρησιμοποιούμε Cookies συνεδρίας για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μας. 0,2. Cookies Προτίμησης: Χρησιμοποιούμε Cookies Προτίμησης για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις. 0,3. Cookies ασφαλείας: Χρησιμοποιούμε Cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας. 0,4 Cookies Διαφήμισης: Τα Cookies Διαφήμισης χρησιμοποιούνται για να σας εξυπηρετήσουν με διαφημίσεις που μπορεί να σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

Άλλα Δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: φύλο, ηλικία, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, στοιχεία διαβατηρίου, ιθαγένεια, εγγραφή στον τόπο κατοικίας και πραγματική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου (εργασία, κινητό), στοιχεία εγγράφων σχετικά με την εκπαίδευση, τα προσόντα, την επαγγελματική κατάρτιση, τις συμβάσεις εργασίας, τις συμφωνίες NDA, τις πληροφορίες για τα μπόνους και τις αποζημιώσεις, πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση, τα μέλη της οικογένειας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ή ταυτότητα άλλου φορολογούμενου), τον τόπο γραφείου και άλλα δεδομένα.

5. Χρήση Δεδομένων

Το ιχθυόπολις fresh & grill χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

0,1. να παρέχουμε και να διατηρούμε την Υπηρεσία μας ·

0,2. να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας.

0,3. να σας επιτρέψουμε να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε.

0,4 να παρέχει υποστήριξη πελατών ·

0,5. να συλλέξουμε ανάλυση ή πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας.

0,6. για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

0,7. ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων ·

0,8. για την εκπλήρωση οποιουδήποτε άλλου σκοπού για τον οποίο το παρέχετε.

0,9 να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να επιβάλουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από τυχόν συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ εσάς και εμάς, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης και της είσπραξης ·

0,10. να σας παράσχει ειδοποιήσεις σχετικά με τον λογαριασμό σας ή/και τη συνδρομή σας, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων λήξης και ανανέωσης, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

0,11. να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε και είναι παρόμοιες με αυτές που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες ·

,12. με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε να περιγράψουμε όταν παρέχετε τις πληροφορίες.

0,13. για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.

6. Διατήρηση Δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλλουμε τις νομικές συμφωνίες και πολιτικές μας. Θα διατηρήσουμε επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

7. Μεταφορά Δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν - και να διατηρηθούν - σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας, της χώρας σας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας. Εάν βρίσκεστε εκτός Βόλου Ελλάδος και επιλέγετε να μας παρέχετε πληροφορίες, σημειώστε ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στη Βόλο Ελλάδα και τα επεξεργαζόμαστε εκεί. Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και η υποβολή αυτών των πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή. Η ιχθυόπολις fresh & grill θα λάβει όλα τα απαραίτητα βήματα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και δεν θα πραγματοποιηθεί μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων σε οργανισμό ή χώρα εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένων την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

8. Γνωστοποίηση Δεδομένων

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε ή εσείς παρέχετε:

0,1. Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου.

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα των δημόσιων αρχών.

0,2. Επαγγελματική συναλλαγή.

Εάν εμείς ή οι θυγατρικές μας συμμετέχουμε σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν.

0,3. Άλλες περιπτώσεις. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας:

0.3.1. Στις θυγατρικές και τις θυγατρικές μας 

0.3.2. Σε εργολάβους, παρόχους υπηρεσιών και άλλα τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε για την υποστήριξη της επιχείρησής μας

0.3.3. για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο το παρέχετε.

0.3.4. για να συμπεριλάβετε το λογότυπο της εταιρείας σας στον ιστότοπό μας

0,3,5. για οποιονδήποτε άλλο σκοπό αποκαλύπτεται από εμάς όταν παρέχετε τις πληροφορίες,

0.3.6. με τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση 

0.3.7. εάν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη ή κατάλληλη για την προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της ασφάλειας της Εταιρείας, των πελατών μας ή άλλων.

9. Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρότι προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

10. Τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων, που καλύπτονται από τον GDPR.

Στόχος μας είναι να λάβουμε εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψουμε να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε ποια Προσωπικά Δεδομένα διατηρούμε για εσάς και εάν θέλετε να αφαιρεθούν από τα συστήματά μας, στείλτε μας email στο panos75kat@yahoo.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

0,1. το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς.

0,2. το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.

0,3. το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς.

0,4 το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

0,5. το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας δοθεί ένα αντίγραφο των Προσωπικών σας Δεδομένων σε δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή.

0,6. το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, εφόσον βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα. Λάβετε υπόψη, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε Υπηρεσία χωρίς ορισμένα απαραίτητα δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

11. Τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων βάσει του νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Καλιφόρνιας (CalOPPA)

Το CalOPPA είναι ο πρώτος νόμος του κράτους που απαιτεί από εμπορικούς ιστότοπους και διαδικτυακές υπηρεσίες να δημοσιεύουν πολιτική απορρήτου. Η εμβέλεια του νόμου επεκτείνεται πολύ πέρα από την Καλιφόρνια για να απαιτήσει από ένα άτομο ή εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες (και νοείται ο κόσμος) που διαχειρίζεται ιστότοπους που συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους καταναλωτές της Καλιφόρνιας για να δημοσιεύσουν μια εμφανή πολιτική απορρήτου στον ιστότοπό της που αναφέρει ακριβώς τις πληροφορίες που συλλέγονται και αυτές άτομα με τα οποία μοιράζεται και να συμμορφώνεται με αυτήν την πολιτική. Σύμφωνα με το CalOPPA συμφωνούμε με τα ακόλουθα:

0,1. οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ανώνυμα.

0,2. ο σύνδεσμος Πολιτικής Απορρήτου περιλαμβάνει τη λέξη "Απόρρητο" και μπορεί εύκολα να βρεθεί στην αρχική σελίδα του ιστότοπού μας.

0,3. οι χρήστες θα ειδοποιηθούν για τυχόν αλλαγές πολιτικής απορρήτου στις δικές μας Privacy Policy Σελίδα.

0,4 οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα προσωπικά τους στοιχεία στέλνοντας ένα email στο panos75kat@yahoo.gr.

Η πολιτική μας για τα σήματα "Μην παρακολουθείτε":

Τιμούμε τα σήματα Do Not Track και δεν παρακολουθούμε, φυτεύουμε cookie ή χρησιμοποιούμε διαφημίσεις όταν υπάρχει μηχανισμός περιήγησης Do Not Track. Η επιλογή "Μην παρακολουθείτε" είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώνετε τους ιστότοπους ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Μην παρακολουθείτε", μεταβαίνοντας στη σελίδα "Προτιμήσεις" ή "Ρυθμίσεις" του προγράμματος περιήγησής σας.

12. Τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων βάσει του νόμου περί απορρήτου των καταναλωτών στην Καλιφόρνια (CCPA)

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα να μάθετε ποια δεδομένα συλλέγουμε για εσάς, να ζητήσετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας και να μην τα πουλήσετε (μοιραστείτε). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε ορισμένα αιτήματα και να μας ρωτήσετε:

0,1. Τι προσωπικές πληροφορίες έχουμε για εσάς. Εάν υποβάλετε αυτό το αίτημα, θα σας επιστρέψουμε:

0,0.1. Οι κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.

0,0,2. Οι κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

0,0.3. Ο επιχειρηματικός ή εμπορικός σκοπός για τη συλλογή ή πώληση των προσωπικών σας δεδομένων.

0,0.4. Οι κατηγορίες τρίτων με τους οποίους μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες.

0,0,5. Τα συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.

0,0,6. Μια λίστα με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που έχουμε πουλήσει, μαζί με την κατηγορία οποιασδήποτε άλλης εταιρείας που την πουλήσαμε. Εάν δεν έχουμε πουλήσει τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε για το γεγονός αυτό.

0,0,7. Μια λίστα κατηγοριών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε αποκαλύψει για επαγγελματικό σκοπό, μαζί με την κατηγορία οποιασδήποτε άλλης εταιρείας με την οποία τα μοιραστήκαμε.

Λάβετε υπόψη, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας παράσχουμε αυτές τις πληροφορίες έως και δύο φορές σε κυλιόμενο δωδεκάμηνο. Όταν υποβάλλετε αυτό το αίτημα, οι παρεχόμενες πληροφορίες ενδέχεται να περιορίζονται στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε για εσάς τους προηγούμενους 12 μήνες.

0,2. Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν υποβάλετε αυτό το αίτημα, θα διαγράψουμε τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε για εσάς από την ημερομηνία του αιτήματός σας από τα αρχεία μας και θα καλέσουμε τους παρόχους υπηρεσιών να κάνουν το ίδιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαγραφή μπορεί να επιτευχθεί μέσω της απο-αναγνώρισης των πληροφοριών. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες που απαιτούν τη λειτουργία των προσωπικών σας πληροφοριών.

0,3. Για να σταματήσετε να πουλάτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό. Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για χρηματικό αντίτιμο. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, η μεταφορά προσωπικών πληροφοριών σε τρίτο μέρος ή εντός της οικογένειας των εταιρειών μας, χωρίς χρηματικό αντίτιμο, μπορεί να θεωρηθεί "πώληση" σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας. Είστε ο μόνος κάτοχος των Προσωπικών σας Δεδομένων και μπορείτε να ζητήσετε αποκάλυψη ή διαγραφή ανά πάσα στιγμή.

Εάν υποβάλετε αίτημα διακοπής της πώλησης των προσωπικών σας στοιχείων, θα σταματήσουμε να πραγματοποιούμε τέτοιες μεταφορές.

Λάβετε υπόψη, εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να σταματήσουμε την πώληση των δεδομένων σας, μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας μαζί μας και ενδέχεται να μην μπορείτε να συμμετάσχετε σε ορισμένα προγράμματα ή υπηρεσίες μέλους που απαιτούν τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για να λειτουργήσει. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα σας κάνουμε διακρίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων της Καλιφόρνια που περιγράφονται παραπάνω, στείλτε τα αιτήματά σας μέσω email: panos75kat@yahoo.gr. Τα δικαιώματά σας προστασίας δεδομένων, που περιγράφονται παραπάνω, καλύπτονται από το CCPA, συντομογραφία του Νόμου περί απορρήτου των καταναλωτών στην Καλιφόρνια. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο νομοθετικών πληροφοριών της Καλιφόρνιας. Η CCPA τέθηκε σε ισχύ την 01/01/2020.

13. Παροχείς Υπηρεσιών

Ενδέχεται να προσλάβουμε εταιρείες και ιδιώτες τρίτων για τη διευκόλυνση της Υπηρεσίας μας («Παροχείς Υπηρεσιών»), την παροχή Υπηρεσιών εκ μέρους μας, την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με Υπηρεσίες ή τη βοήθειά μας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

14. Αναλυτικά στοιχεία

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

15. CI/CD εργαλεία

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης της Υπηρεσίας μας.

16. Επαναληπτικό μάρκετινγκ συμπεριφοράς

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να σας διαφημίσουμε σε ιστότοπους τρίτων μετά την επίσκεψή σας στην Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε cookies για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας.

17. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα οδηγηθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να αναθεωρήσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων. Για παράδειγμα, η περιγραφόμενη πολιτική απορρήτου έχει γίνει χρησιμοποιώντας το PolicyMaker.io, ένα δωρεάν εργαλείο που βοηθά στη δημιουργία νομικών εγγράφων υψηλής ποιότητας. Η γεννήτρια πολιτικής απορρήτου του PolicyMaker είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία πολιτικής απορρήτου για ιστολόγια, ιστότοπους, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου ή εφαρμογές για κινητά.

18. Απόρρητο των παιδιών

Οι Υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από παιδιά κάτω των 18 ετών («Παιδί» ή «Παιδιά»). Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν γνωρίζετε ότι ένα παιδί μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από Παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

19. Αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα. Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή σημαντικής ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν από την ισχύ της αλλαγής και ενημερώσουμε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

20. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: panos75kat@yahoo.gr.